Borkelmans weg bij Cercle, nu Patro?

Borkelmans weg bij Cercle, nu Patro?
Foto: © SC

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Cercle Brugge-Heusden-Zolder was de laatste wedstrijd van Vital Borkelmans in de eerste afdeling. De ex-speler van Club Brugge uitte na de wedstrijd zijn ongenoegen en heeft nu definitief bevestigd op te stappen bij Cercle. Hij zal een tweede derby tusse Club en Cercle dus niet meemaken.

Vanavond speelt Cercle voor de beker uit bij Moeskroen, maar Borkelmans zal er niet meer bij zijn. Hij kreeg schriftelijk bericht dat hij niet opgenomen was in de kern voor vanavond. Meteen de druppel voor 'het brommertje'. Borkelmans zei na de wedstrijd van zondag tegen Heusden-Zolder dat de linkse flank niks meer voor hem is. Bovendien floten de eigen fans hem uit en was er een discussie over Fair Play. Borkelmans trapte de bal over de zijlijn toen een speler van KHZ geblesseerd op het terrein lag, zeer tegen de goesting van de thuisaanhang.

Borkelmans heeft zijn kastje leeggemaakt en alle spullen opgehaald uit het Jan Breydelstadion. Zijn manager zal nu voor zes maanden nog een team proberen te vinden. Als er een eersteklasser geïnteresseerd is blijkt zeer de vraag. Naar verluidt ziet tweedeklasser Patro Maasmechelen er wel iets in om als laatste club in het palmares van Borkelmans te staan. Hij zou daarmee terugkeren op het oude nest.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties