Hommeles bij Real Madrid

Hommeles bij Real Madrid
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er is vanalles mis in de keuken van Real Madrid. Tijdens de wedstrijd tegen Real Betis geraakte Luis Figo zo gefrustreerd dat hij geen pass kreeg van David Beckham, dat hij meteen wou gewisseld worden.

Figo maakte z'n mening duidelijk door zich om te draaien naar Guti, die aan het opwarmen was, en hem te zeggen dat hij maar voor hem moest invallen. Ivan Helguera liet zich ook al ontvallen dat het verlies van Makelélé zwaar is voor Real omdat Beckham geen verdedigende middenvelder is. Verder zou er ook een vete zijn tussen Ronaldo en Raul. De Spaanse goaltjesdief zou Ronaldo niet beschermd hebben na z'n uitstapje naar Chelsea afgelopen week. Er wordt nu gefluisterd dat Ronaldo daar wel eens zou kunnen gaan spelen volgend seizoen. Victoria Beckham, de vrouw van David Beckham, liet ook al optekenen dat Roberto Carlos en Ronaldo een slechte invloed hebben op manlief David.

Bovendien zou de vrouw van Raul met geen enkele andere spelersvrouw kunnen opschieten. Het gonst dus weer van de speculaties. Raul wil z'n macht in de kleedkamer niet delen en dit lijkt te leiden tot een transfer van Ronaldo (naar Chelsea?), Beckham (naar Roma? Inter?) en Figo (naar Sporting?).
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties