Grote transferdrukte bij Gent

Grote transferdrukte bij Gent
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Over een paar dagen sluit de transfermarkt, bij de eersteklasser Gent blijkt een drukke periode te zijn aangebroken. Er wordt gekeken welke spelers komen en welke spelers gaan.

Jonathan Constancia zou naar Maldegem trekken, maar na een goed gesprek met zijn vader werd toch beslist om niet naar de derdeklasser te verkassen. Constancia speelde gisteren met de reserven van Gent tegen de reserven van Anderlecht.

Sandy Martens die snakt naar het einde bij Club Brugge, is volgens Gent-preses De Witte zeer welkom bij de Oost-Vlaamse eersteklasser. Volgens de Gentse voorzitter is Martens nog steeds erg populair bij het Gentse publiek. De vraag blijft onder welke voorwaarden Martens wil spelen bij Gent. De speler zelf liet verstaan dat hij wel open staat voor een terugkeer naar het Jules Ottenstadion.

Gaby Mudingayi zou dan weer de club verlaten, hij mag van de eersteklasser aan tafel gaan zitten met twee Italiaanse ploegen. Torino lijkt de beste kans te maken om de middenvelder voor zes maanden over te nemen. Als deze maanden goed verlopen zit er een langer verblijf in voor Mudingayi.

Gent blijft nog steeds op zoek te zijn naar een goede tweede doelman, Dennis Duinslager heeft een test afgelegd bij de Oost-Vlaamse eersteklasser, het is niet geweten of deze tests goed genoeg zijn bevonden. De jonge doelman komt momenteel uit voor Excelsior Moeskroen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties