Kurt Van de Paar naar Patro Maasmechelen

Kurt Van de Paar naar Patro Maasmechelen
Foto: © SC

Volg Patro Eisden Maasmechelen nu via WhatsApp!

Tweedeklasser Patro Maasmechelen heeft op de valreep Kurt Van de Paar aangetrokken. De middenvelder komt over van Trabzonspor en tekende een contract tot het einde van het seizoen met een optie.

Van de Paar volgde z'n opleiding bij RSC Anderlecht, maar kon er niet echt doorbreken. Daarom verkaste de middenvelder naar FC Twente. Daar viel hij zeer geregeld in goede zin op, zodat hij een transfer naar de Turkse topper Trabzonspor kon versieren. Maar financieel verging het hem minder goed. Van de Paar werd niet meer betaald en wou terugkeren naar België. Uiteindelijk ging hij in op een aanbieding van Patro. Van de Paar was gecharmeerd door de ambities van de Limburgse tweedeklasser. Patro speelt sinds enkele seizoenen in een nagelnieuw stadion en is uit z'n as verrezen. De voorbije twee jaar eindigde het laatste in de 2de klasse, maar momenteel vindt het aansluiting bij de subtop. De doelstelling voor dit seizoen is de laatste periodetitel te grijpen. Eerder praatte Patro ook al met Vedran Pelic, maar die deal sprong af.

Ex-international en huidig Patro-coach Nico Claesen zou aan een elftal aan het kneden zijn dat moet kunnen aansluiten met de top in 's lands tweede afdeling.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties