Transfernieuws Oostenrijk

Transfernieuws Oostenrijk
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Axel Lawaree, onze landgenoot, vertrekt dan toch al onmiddellijk naar topclub Rapid Wien. Deze transfer hing al een tijdje in de lucht en leek uitgesteld te worden tot in de zomer van 2004 maar ging dan toch nog op het laatste nippertje door. Lawaree tekende een contract tot 2007 in Wenen. Hij verlaat de club van trainer Regi Van Acker en zal het nummer 9 toegewezen krijgen bij zijn nieuwe club. Een transfersom werd niet bekendgemaakt.

Libor Sionko, een middenvelder van Sparta Praag, vertrekt met onmiddelijke ingang naar de 2de club van Graz, Grazer AK. Hij had al een keer de interesse van Marseille opgewekt maar zoekt nu verrassend zijn heil in Oostenrijk. Hij speelde ook al 10 keer voor de nationale ploeg van Tsjechië.

Ander 'bekend' transfernieuws voor ons is de transfer van Pavlovic van Salzburg naar Kärnten en de transfer van Akwuegbu, eveneens in dezelfde richting. Petter Rudi (ex-Lokeren) verliet Austria Wien al na enkele maanden en trok opnieuw richting thuisland Noorwegen. Hij vond onderdak bij FK Molde.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

T-Mobile Bundesliga

Nieuwste reacties