Victor wordt geloofd

Victor wordt geloofd
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vele voetbalfans fronsten de wenkbrauwen toen bekend werd dat Club Brugge zich versterkt had met de Braziliaan Victor Simoes de Oliveira van Germinal Beerschot. Club was namelijk op zoek naar een scorende spits, en zo kon Victor niet bepaald genoemd worden met amper 3 goals in de heenronde. Onder andere Hugo Broos en Eddy Snelders twijfelden dan ook aan de slaagkansen van de Braziliaan. Maar in zijn tweede invalbeurt voor Club tegen Antwerp scoorde hij al en woensdag stond hij amper 6 minuten op het veld toen hij al twee keer gescoord had.

Volgens Gert Verheyen verlicht Victor de druk bij de andere spitsen, en is het heerlijk voetballen naast hem. Rik Coppens zag al bij Germinal Beerschot dat Victor een spektalvoetballer is.Marc Degryse vindt dat Victor iets extra toevoegd aan het spel van Club Brugge. Volgens Marc Brys is een dubbele dekking nodig om hem af te stoppen.Zijn vriend Luciano zegt dan weer dat Victor een absolute sensatie gaat worden.

Allemaal zeer positieve reacties dus maar het is afwachten of Victor ook zal bevestigen de volgende weken en hoe hij zal reageren als het even wat minder gaat. In ieder geval lijkt hij het uitstekend te vinden met Mendoza, die wel degelijk tot het einde van het seizoen in Brugge blijft, en staat de Brazilaan ondertussen heel dicht bij een basisplaats.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties