Den Bosch en Sparta spelen gelijk

Den Bosch en Sparta spelen gelijk
Foto: © SC

Sparta speelt gelijk tegen FC Den Bosch, ook speelde Helmond Sport verrassende gelijk en Excelsior was kansloos in Venlo.

De topper in de Gouden Divisie werd onbeslist. Het duel tussen Sparta en FC Den Bosch eindigde in 2-2. Het gelijkspel was teleurstellende voor de thuisploeg, omdat het nog in de slotfase een voorsprong uit de handen gaf.
Op eigen veld liet Helmond Sport 2 punten liggen. Maar het mocht toch blij zijn met het gelijkspel wat al vroeg in de partij scoorde BV Veendam zodat de druk bij Helmond lag. De held van Helmond Sport was ongetwijfeld Edwin Linssen die in de laatste minuut nog gelijk maakte via een omgezette strafschop.
Excelsior, nummer 2 in de Gouden divisie verloor tegen VVV-Venlo. Het werd 4-2 in de Koel. Alle doelpunten werden Limburgse doelpunten. Ferry De Haan liep een blessure op.
Heracles Almelo benutte de bonuspunten omdat de 1ste vier van de Gouden Divisie punten lieten liggen. Het had genoegd aan een 0-1 overwinning van AGOVV Appeldoorn. Het was een strafschop die de eindstand beslist maakte.
In de strijd om de 3de peroide kon de Graafschap geen afstand nemen. Het speelde ook 1-1 gelijk. Op eigen veld profiteerde Emmen ervan om punten te nemen. Emmen versloeg FC Eindhoven met 2-0.
Cambuur Leeuwaarden werd verslaan met 0-3 door Go Ahead Eagles en Haarlem behaalde zijn 6de overwinning dit seizoen tegen MVV.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties