KFC Sint-Lenaarts - Houtvenne 4-2

In een wedstrijd met een spectaculair begin, maar zonder een vervolg heeft Sint-Lenaart de drie punten kunnen thuishouden. De eerste goede kans, in de 7e minuut, was al meteen raak; De Busser speelde de bal vanop links tot bij Van Camp, die van dicht binnenschoof. 2' later stond het al 2-0 toen Dillen op rechts de bal voor doel bracht en Fockaert met een mooi hakje de doelman verschalkte. Niet veel later zelfs weer raak; Van Camp op links tot bij Fockaert, die in 1 tijd binnenknalde.

Houtvenne leek kansloos onderuit te gaan, maar hun eerste kans even later was ook al meteen goal; een lange voorzet over een verdediger werd gekruist binnengetrapt. Het spel viel stil en tien minuten na het laatste doelpunt scoorden de bezoekers zelfs de aansluitingstreffer. Een vrije trap veranderde van richting, werd gelost door Heylen en tenslotte van dicht binnengetikt.Sint-Lenaarts probeerde terug uit te lopen, maar Van Camp, Gessner en Fockaert kregen de bal niet tegen de netten. Vlak voor rust kreeg Houtvenne nog zelfs een goede mogelijkheid, maar het schot ging nipt naast.

Na de rust eenrichtingsvoetbal van KFC, maar verder dan halve kansjes kwam het niet. Houtvenne loerde af en toe op die ene kans voor de gelijkmaker; een half uur voor tijd had Heylen enige moeite met een hoog schot en een kwartier later klemde diezelfde Heylen een kopbal, op een vrije trap op rechts. In de slotfase kon Sint-Lenaarts dan toch verder uitlopen. De bezoekende doelman kon eerst het schot van Van Camp nog tegenhouden, maar de herneming werd droog binnengeknald door de ingevallen Van Dooren.