Anderlecht heeft nog maar 1 spits

Anderlecht heeft nog maar 1 spits
Foto: © SC

Anderlecht-trainer Hugo Broos zit met een probleempje. Hij heeft namelijk nog maar één spits over. De rest is geblesseerd. Eerste slachtoffer is Vanderhaeghe. Hij blesseerde zich aan de knie en zal dinsdag pas de training kunnen hervatten. Tweede op het lijstje is Olivier Deschacht. Hij liep tijdens een training een bilblessure op. Hij onderging al een echo maar men kon nog geen beslissing nemen. Hierdoor mistte hij ook de oefenwedstrijd van de Rode Duivels tegen Frankrijk gisterenavond. Ook de jonge Deman heeft pech want hij geraakte geblesseerd bij de beloften. Hij zal verschillende weken aan de kant moeten blijven. Nog een ongelukkige is Wilhemsson. Hij klaagt al enkele dagen van spierpijnen, mogelijk komt het door de zware belasting de laatste dagen. Hij krijgt enkele dagen rust. Ook Zetterberg heeft niet getraind. Hij kampt met een knie-ontsteking. Deze blessure is echter niet zo erg en hij zal mogelijk spelen tegen Westerlo.

Maar het lijstje van geblesseerden is nog niet af. Seol liep gisteren in een interland een kaakbreuk op en zal nog enkele weken buiten strijd zijn. Broos hoopt dat de Koreaan voldoende genezen zal zijn voor de topper tegen Club Brugge, op 7 maart.

Als men dan het rekensommetje maakt blijkt Broos nog maar over één spits te bezitten. Deze gelukkige is Aruna. Jestrovic, Junior en Lovré zullen morgenavond met de reserven spelen. Deze drie zullen ook plaats nemen op de bank zondag.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties