Kan Standard eindelijk winnen ?

Kan Standard eindelijk winnen ?
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Vanavond staan er vijf wedstrijden in de Jupiler League op het programma waarvan Standard-Cercle de belangrijkste is. De Rouches ontvangen zonder Moreira (buikspieren) en Bisconti (geschorst), Cercle Brugge dat op zijn beurt Borkelmans en Meyssen moet missen. Bij Standard zullen Mpenza en Kaklamanos waarschijnlijk in de aanval beginnen. De wedstrijd start om 20u00 en is live te volgen op Voetbalkrant.

Ook de Henegouwse derby Moeskroen-La Louviére is een aantrekkelijke affiche. Pieroni, die zijn debuut maakte woensdag bij de Rode Duivels, is licht onzeker. Voor de rest kan trainer Leekens op zijn volledige kern rekenen. Bij La Lou zijn Duquesne, Arts, Magro, Van Handenhoven en Camus niet beschikbaar.

Club Brugge speelde vorig jaar tegen St.-Truiden zijn kampioenenwedstrijd. Het werd toen 1-1 in het Jan Breydelstadion en het feest kon losbarsten. Dit seizoen is er veel minder reden om te vieren in West-Vlaanderen, hoewel Club na de winterstop het geluk weer een beetje aan de zijde lijkt te hebben. Het mist zaterdagavond Gaëtan Englebert die opnieuw sukkelt met de knie. St.-Truiden wisselt de goede met de minder goede wedstrijden af. Tegen Heusden-Zolder won het vorige week in de slotfase. Jochen Janssen maakt zijn rentree in het Jan Breydelstadion en is gebrand op een goede prestatie. We kunnen een leuk duel verwachten.

Lokeren ontvangt Lierse. Kan Lierse verademen als het op een deftig grasveld speelt ? Charleroi tenslotte speelt in eigen huis tegen AA Gent en moet winnen wil het de rode lantaarn kwijtraken die ze sinds vorig weekend kregen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties