Monaco ten onder in Moskou

Lokomotiv Moskou heeft in de heenwedstrijd van de 2e ronde van de Champions League AS Monaco verslagen. Dat gebeurde wel erg nipt, want het werd slechts 2-1.

Lokomotiv Moskou begon het best aan de wedstrijd. De Russen begonnen meteen te drukken. Ook Monaco kwam er af en toe gevaarlijk uit, maar ook dat resulteerde niet in een goal. Na exact een half uur spelen gebeurde het dan toch: Izmailov maakte met een knappe actie en een nog mooiere goal de 1-0.

Ook na de rust begon Moskou het best. Ook dat bracht een goal voort, namelijk in de 59e minuut. Maminov kroonde zich tot de held van Moskou door de 2-0 binnen te tikken. Monaco reageerde echter volwassen en scoorde tien minuten later al weer de aansluitingstreffer via Morientes.

Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in 2-1 voor Lokomotiv. De Russen mogen over twee weken die uitgangspositie gaan verdedigen in het ministaatje Monaco. Houdt Lokomotiv stand of maakt Monaco er nog eens een doelpuntenfestijn van, zoals tegen Deportivo La Coruña (8-3)? Het antwoord volgt over twee weken!