Sterren van Chelsea kloppen Stuttgart

Chelsea wist in het kader van de 2e ronde van de Champions League in het Gottlieb-Daimler-Stadion met 0-1 te winnen van het stugge Stuttgart. De Engelsen zijn daarmee erg dicht bij de kwartfinales.

Met veel vertrouwen begon Stuttgart niet aan de wedstrijd. De Duitse ploeg verloor in haar laatste acht wedstrijden slechts één keer, terwijl ze zo goed waren gestart in de Bundesliga. Toch was Stuttgart de betere ploeg in de aanvangsfase van deze wedstrijd. In de 12e minuut kwam daar verandering in, want Meira duwde toen de bal voorbij zijn eigen keeper. Na het doelpunt werd Chelsea baas. De Engelsen controleerden en mochten zo met 0-1 gaan rusten.

In de tweede helft probeerde Stuttgart nog, maar de bal wilde er niet in. De Duitsers trapten 6 keer op doel, maar een kans verzilveren deed men niet. Zo mag Chelsea straks de 1-0 voorsprong verdedigen in eigen huis. Benieuwd of Vfb Stuttgart nog wat kan doen!