Abel Xavier open voor vertrek

Abel Xavier open voor vertrek
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Portugese verdediger Abel Xavier heeft openlijk laten weten dat hij open staat voor een vertrek bij de Duitse eersteklasser Hannover 96. Hannover 96 haalde Abel Xavier in de winterstop naar Duitsland om de leemte in de verdediging om te vullen.

Maar na 4 wedstrijden staat de Portugese verdediger al heel open voor een vertrek na de zeer kritische uitlatingen van de clubleiding. Abel Xavier deelde het volgende bericht mee aan de Duitse pers: 'Ik was goed genoeg voor Benfica, Galatasaray en PSV. Dan zal ik toch ook wel goed genoeg zijn voor Hannover. Maar als ik niet goed genoeg speel bij Hannover, heb ik er geen probleem mee om met de voorzitter of trainer te praten en te zeggen: ik vertrek'.

Hij voegde er ook aan toe dat hij naar Hannover gekomen is voor te helpen en niet om de zondebok te zijn want dat heb ik zeker niet verdiend, iedereen maakt fouten, zei Abel Xavier. De 31-jarige verdediger, die eind jaren negentig bij PSV onder contract stond, tekende begin februari bij Hannover een contract tot medio 2005.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties