Antwerp wint opnieuw niet

Antwerp is er opnieuw niet in geslaagd om te winnen. De Great Old speelde thuis tegen Bergen slechts 0-0 gelijk. Te weinig voor Antwerp, dat gedurende de hele wedstrijd de betere ploeg was.

Antwerp was gedurende de eerste helft voortdurend de betere van zijn tegenstander, maar kon dat niet omzetten in een voorsprong. Atalay, Patrick Goots en Eddy Johnson kregen de bal niet in het doel. Atalay kreeg zelfs een hele goede kans, maar bij het omspelen van Van De Putte tikte hij de bal te ver voor zijn voeten. Bergen kon daar weinig tot niets tegen over stellen, de Waalse ploeg beperkte zich tot verdedigen. Dat resulteerde in een brilscore bij de rust.

Van die brilscore zou men ook in de tweede helft niet afgeraken. Antwerp probeerde wel, maar opnieuw ontbrak de scherpte bij de spitsen. Een kwartier voor tijd kreeg Leleu een tweede gele kaart, zodat het voor de supporters van Royal Antwerp nog angstig toekijken werd. Gelukkig voor hen moest ook Berquemanne enkele minuten later met een tweede keer geel naar de kant. Patrick Goots zag een goede vrije trap nog gepareerd worden door Van De Putte.