'Dreamteam' verliest opnieuw

Het 'Dreamteam' (Real Madrid) heeft opnieuw verloren in de Spaanse competitie. Nu ging Real onderuit bij Athletic Bilbao met 4-2. Voor Real Madrid zijn de afgelopen tien dagen dramatisch verlopen, alsof de aanslagen in de Spaanse hoofdstad ook invloed hebben op het Dream Team.

Door deze nederlaag kan Valencia tot op één punt komen als het in eigen huis wint van Mallorca. Er is ook terug hoop voor Barça. Als Barça vandaag wint dan komt het op slechts 6 punten van Real.

Real kon geen enkele keer de wedstrijd in Bilbao naar zijn hand zetten. Bilbao maakte op het einde van de eerste helft via Yeste en Urzaiz de 2-0. Maar die 2-0 werd na de rust door wie anders dan Raul zo maar in enkele minuten van het bord geveegd en het werd 2-2. Een kwartier later namen de Basken weer de leiding met twee treffers binnen drie minuten van Del Horno