Bergen wint op Staaien

Sint-Truiden kon thuis niet winnen van Bergen. In tegendeel: de middenmoter verloor met 1-2 van de laagvlieger.

De eerste kans was raak: Carlo Cardiasco trapte van ver en via Dello ging de bal binnen. Buvens en De Ceulaer waren dicht bij de gelijkmaker, maar beiden faalden in de afwerking. Op slag van rust kwam Bergen zelfs 0-2 voor, toen Wamberto onhoudbaar binnen kopte.

Gedurende de gehele tweede helft was Sint-Truiden de betere ploeg. Bergen trok zich masaal terug en kwam er nog amper uit.. Na vijf minuten bracht Mbonabucya zijn ploeg in de wedstrijd door de 1-2 te maken. Diezelfde Mbonabucya en Benjamin De Ceulaer waren nog dicht bij de gelijkmaker, maar de bal wilde er opnieuw niet in. Ook Janssens was er nog erg dicht bij, maar zijn schot belandde op de paal.