Chelsea wil naar halve finales

Chelsea wil naar halve finales
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond staan de eerste twee terugwedstrijden in de kwartfinales van de Champions League op het programma. Om 20u45 heet Arsenal de buren uit Chelsea welkom, terwijl meer naar het Zuiden de Monegasken topfavoriet Real Madrid ontvangen.

Chelsea en Arsenal hielden het de vorige keer op Stamford Bridge bij een 1-1 gelijkspel. Jens Lehmann flaterde en Marcel Desailly zag de rode kaart. Chelsea gelooft nog helemaal in z'n kansen. Spits Hasselbaink wil revanche. Jose Reyes en Frederik Ljungberg geraken misschien toch wel op tijd fit voor The Gunners. Bij Chelsea is doelman Cudicini gekwetst, net als Juan Sebastien Veron. De pers is kritisch voor Chelsea-coach Ranieri. Bij een uitschakeling eist men zijn ontslag.

Monaco verloor in Madrid met 4-2 en heeft op z'n minst een 2-0 zege nodig. Het team uit het prinsendom mist drie spelers: Squillaci en Zikos zijn gekwetst, Bernardi is geschorst. De Congolees Nonda komt terug uit blessure en start waarschijnlijk met Morientes in de aanval. David Beckham is geschorst bij de Spanjaarden. Santiago Solari zal z'n plaats innemen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties