Inter moeizaam voorbij Perugia

Inter heeft met moeite de 3 punten, die het broodnodig had met het oog op de 4de plaats, meegepakt uit Perugia. De Serie B komt voor de thuisploeg nu wel heel dichtbij.

Perugia speelde een knappe 1e helft maar zag 2 pogingen op de paal stranden. Adriano miste niet aan de overkant: in de 24 minuut ging hij prachtig voorbij Diamoutene en Di Loreto en passeerde Kalac: 0-1.

In de 2e helft leek Perugia de scheve situatie helemaal recht te zetten, want eerst scoorde Di Francesco (50') en 8 minuten daarna bracht Hubner de thuisaanhang in extase: 2-1. Perugia verdedigde zijn voorsprong met man en macht maar in de slotfase kregen ze het deksel op de neus: in de 86e minuut scoorde Adriano zijn 2e van de namiddag en op de counter wist ook Martins Kalac te passeren: 2-3 voor de Nerazzurri. Ondanks 6 minuten extra-tijd kwamen de Umbriërs niet meer in de buurt van Toldo.