Leekens naar Lokeren?

Leekens naar Lokeren?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Georges Leekens gaat dan toch niet naar Racing Genk. De onderhandelingen tussen de trainer van Moeskroen en de Limburgse club verliepen te moeilijk, zodat Racing Genk nu praat met Ariël Jacobs, die mag vertrekken bij La Louvière. Leekens zit ondertussen echter niet stil en praat al met een andere club: Lokeren.

Met Lokeren zou Leekens opnieuw terugkeren naar een ex-club. Leekens had de club in de periode voor Paul Put in handen. Toen deed hij dat niet onaardig, zodat het bestuur van Lokeren Leekens opnieuw contacteerde. De Waaslanders zijn immers op zoek naar een vervanger voor Franky Van der Elst, die met zijn resultaten maar weinig indruk kan maken op het bestuur. Lokeren vecht, net als bij het vertrek van Paul Put in november, tegen de degradatie. Toch brengt de club sinds de winterstop over het algemeen beduidend beter voetbal.

Georges Leekens is nog lang geen trainer van de Waaslanders. Eerst moet Lokeren nog gaan onderhandelen met Moeskroen, dat een afkoopsom wil voor haar trainer. Lokeren wil daarover pas gaan praten nadat men zeker is van het behoud.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties