Kickers wint heenmatch play-off finale

Kickers Charleroi heeft in eigen huis de heenwedstrijd van de play-off finale gewonnen. Kickers versloeg buur Action 21 Charleroi met een nipte 5-4. In de eerste helft wist Kickers twee keer te scoren, via Wilson en Alex Almeida. Na de rust liep de thuisploeg tot 4-1 uit. Action 21 probeerde nog een inhaalbeweging in te zetten maar die kwam te laat. Twee minuten voor tijd werd het nog spannend wanneer doelman Erick met een ver schot de 5-4 op het bord zette. Kickers wist stand te houden en gaat met een kleine voorsprong naar de terugwedstrijd.

Kickers - Action 21 5-4

Kickers Charleroi: Renato Perès, Lorent, Edilson, Cabo, Kelson, Marcelo Almeida, Wilson, De Alcantara, Zico, Davi Ribeiro en Alex Almeida
Action 21 Charleroi: Cragnaz, Erick, Salazar, Medina, Vanderlei, Soares, Rosa Lima, Aranha, Chaïbaï, Eder, Leandro en Eli

Doelpunten: 12' Wilson (1-0), 17' Alex Almeida (2-0), 27' WIlson (3-0), 28' Eli (3-1), 29' Kelson (4-1), 29' Eli (4-2), 34' Alex Almeida (5-2), 35' Eder (5-3) en 38' Erick (5-4)