Ek: Vandaag in Portugal (17/06)

Ek: Vandaag in Portugal (17/06)
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Van onze verslaggever ter plaatse

Engeland-Zwitserland voor de Engelsen de wedstrijd van de waarheid, mochten ze deze verliezen dan was het over en uit ! Zoals steeds rukken de Engelsen massaal uit naar het kleine stadje Coimbra, daar keken de mensen zich de ogen uit want de plaatselijke club Academica speelt voor gemiddeld 4000 mensen. Trouwens de meeste van de 10 stadions zullen na het EK amper bruikbaar zijn daar enkel Sporting, Benfica en Porto voor en groot aantal toeschouwers spelen. Stel je voor dat we in België 10 gloednieuwe stadions neerpoten voor minstens 30.000 mensen die kregen we ook nooit of te nooit vol als je weet dat 9 competitiematchen in Belgïe ongeveer 70000 tot 100000 mensen lokken ( correct me if i wrong ).

Maar nu terug naar de orde van de dag de engelse jongens wonnen de wedstrijd met 3-0 de sfeer was uitgelaten en geen rellen in de stad zoals voetbal moet zijn.
 
Jammer genoeg kunnen we jullie geen foto' van de 2de helft aanbieden daar ondergetekende werd beroofd van zijn portefeuille en dus aangifte moest gaan doen. Later de avond belde een Belgische jongen die werkt voor de Tv-productie me op dat Portugese collega's hem gevonden hadden ! Daar er geen geld inzat heb ik dus uiteindelijk alles terug ! Bij deze nogmaals bedankt Jan en geniet van de SUPERBOCK ( zie foto's ). 

Tot op heden verlopen alle wedstrijden in een schitterende NIET vijandige sfeer  en lopen de supporters kris kras door elkaar! Voor mensen die het een keer live willen meemaken gewoon een goedkope vlucht boeken en hotels zijn ter plekke wel te vinden hoewel er telefonisch word gemeld dat alles vol zit in realiteit is dat dus niet het geval ! Dus zeker doen voetbalvrienden...
 
Op naar Italië-Zweden en of course Nederland-Tjechië.... Mocht Nederland die wedstrijd verliezen luister zeker op Studio Sport naar de commentaar van Johan...
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties