Durgadein is rond met Caen

Durgadein is rond met Caen
Foto: © SC

Caen, pas gepromoveerd naar de Franse eerste klasse, shopt blijkbaar graag in België. Zo trok de Franse club eerder al Gregory Dufer (Charleroi) en Ibrahim Faye (Gent) aan. Vreemd is dit niet, want met ex-Gent-trainer Patrick Remy hebben ze een trainer in huis die de Belgische markt zeer goed kent.

Steve Dugardein (30) is persoonlijk rond met Caen. Een akkoord met zijn club Moeskroen dringt zich nu op. L' Excel wil waarschijnlijk boter bij de vis, want het heeft niet de intentie de trouwe clubspeler zo maar te laten gaan.

Een tijdje geleden was de middenvelder bijna van Standard, maar de transfer ging niet door wegens een dispuut tussen Standard en de manager van Dugardein, Didier Frenay.

Toch is Caen niet de enige Franse club die op Dugardein jaagt. Ook Auxerre zou sterk geïnteresseerd zijn in de centrale middenvelder van 'Les Hurlus'. Auxerre is trouwens de ploeg die ook al topscorer Luigi Pieroni kwam weghalen bij Moeskroen. Trainer Guy Roux is overigens heel erg tevreden met zijn nieuwe spits. ''Je kan hem vergelijken met Baticle en Laslandes. Ook zij waren onbekend toen ze hier aankwamen, maar ze vertrokken als vedetten. Luigi is een vlotscorende spits met nog heel wat groeimarge'', aldus de kenner.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties