Bayern en Schalke met de billen bloot

Voor de tweede keer deze week krijgt het trotse Bayern Munchen een pak slaag, met liefst 4-1 gaan ze ten onder bij Bayer Leverkusen.
Met een doelpunt van Berbatov in de eerste helft, tweemaal Franca en nogmaals Berbatov komt de thuisploeg met 4-0 voor.  Ballack mag in de 86e minuut de eer redden.
De eerste crisis aan de Strobelallee kondigt zich aan.

Een hels fluitconcert viel ook Schalke 04 te beurt,  in de eerste helft zorgde Rostock met een counter voor de 0-1, op slag van rust kon Ailton zich niet meer bedwingen en kreeg terecht de rode kaart na een slag aan de tegenstrever.
In de tweede helft zette de thuisploeg alles op alles doch liep weer op een counter en weer was di Salvo die scoorde.
Zo zakken de Koningsblauen naar de veertiende plaats en wint Rostock voor de tweede keer op rij in Gelsenkirchen.