SK wint derby op openingsspeeldag

Steven Bologne

Rapide Club Lebbeke - SK Lebbeke   1-2

De thuisploeg leek tot 10 minuten voor tijd zeker van de zege na een knap doelpunt van Bogemans. Maar KSK Lebbeke had aan de laatste 10 minuten van de wedstrijd genoeg om de zege te pakken. Het scoorde via Carlier en Naets en bezorgde SK een onverdiende overwinning.

Hoogstraten - Hoboken  3-0
Wilrijk - Zwarte Leeuw 1-1

KFCO Wilrijk heeft pas in de allerlaatse minuut een punt gepakt tegen Zwarte Leeuw. De bezoekers kwamen op voorsprong via Danny Lenie, KFCO kon in de slotfase pas gelijkstellen. Een teleurstellend begin van KFCO dat na de gelijkmaker nog door het oog van de naald kroop.

Verbroedering Meldert - Opstal 0-2
Willebroek Meerhof - Kontich 4-1
Londerzeel - Berchem 3-1

Verdiende zege van titelkandidaat Londerzeel op eigen terrein van nieuwkomer Berchem. Voor rust klom Londerzeel op een 3-0 voorsprong via 3 fatale blunders in de defensie van Berchem Sport. Na de pauze was Berchem de betere ploeg, maar verder dan de eer redden geraakte Berchem niet.

Dilbeek - Jette 4-2
Rhode Verrewinkel - Rupel Boom 1-1