Leverkusen onderuit, Bayern mager

Leverkusen gaat onderuit in Mainz, 2-0, na de zege tegen Bayern een onherkenbaar Bayer, dat in drie minuten KO gezet werd door Aue en   Weiland. Mainz komt zo op de 4e plaats en mag zeker van een geslaagde start spreken.

Schalke 04 zit in een diepe crisis, 3-0 voor de mannen van Gerets door twee doelpunten van Hristov en één in de tweede helft van Klimovics. De bezoekers konden daar niets tegenover stellen en gaan zware tijden tegemoet, volgende week komt Gladbach.

Borussia Dortmund en Bochum deelden de punten ,2-2. In een zinderende tweede helft kwam Dortmund langszij via Koller in de 48e minuut.  In de 55e minuut stopt keeper Warmuz een strafschop van Madsen.
Twee minuten later komen de bezoekers voor door Ewerthon, even later trapt diezelfde Ewerthon nog eens op de paal. In de 75e minuut dan de verdiende gelijkmaker door een eigendoelpunt van Demel.

Borussia Monchengladbach kan dan toch winnen in hun nieuwe Borussia Park, voor 52.000 toeschouwers versloeg het kampioen Bremen met maar liefst 3-1. Een doelpunt van Heinz in de eerste helft, Neuville dikte aan tot 2-0 in de 53e minuut. Valdez gaf Bremen nog wat hoop, maar in de slotseconden besliste Ivic de match.

Stuttgart boekte een sobere zege tegen Hamburg met Van Buyten, Mpenza en Moreira.  2-0, Meissner in de eerste helft en Szabics in de slotminuut.

Een enorm fluitconcert viel Bayern Munchen te beurt, na een wederom teleurstellende partij tegen een onmondig Bielefeld hiel het de punten toch thuis, 1-0 door Makaay in de eerste time.

Hertha berlijn kon uit een dozijn kansen geen doelpunt maken, zo bleef het tegen een zwak Nurnberg 0-0.