Charlton-Southampton

Yves Dekoning

Charlton-Southampton 0-0

Voor 24263 speelden Charlton en Southampton 0-0 gelijk. De eerste helft was vreselijk saai. Alleen Dennis Rommedahl kon voor enige animo zorgen met zijn snelle acties op de flank, maar zijn voorzetten kwamen niet aan. Na rust verbeterde het niveau enigszins. Charlton was de meest aanvallende ploeg, maar Dean Kiely moest enkele keren uitpakken met een prachtige redding om de bezoekers het scoren te beletten. Op die enkele kansen na was er weinig doelgevaar. Alles speelde zich af rond de middencirkel. Het zag er nooit naar uit alsof één van de ploegen echt voor de zege zou gaan.

Charlton: Kiely, Young, Perry, Fortune, Hreidarsson, Murphy, Euell, Kishishev (Hughes 58), Rommedahl (El Karkouri 75), Lisbie, Jeffers (Johansson 67).

Southampton: Niemi, Kenton (Nilsson 73), Lundekvam, Jakobsson, Le Saux, Fernandes (Crouch 84), Prutton, Delap, Anders Svensson, Beattie, Phillips.

Scheidsrechter: N Barry (N Lincolnshire).