Beckham schenkt Real zege

Ronny anthonis
| 0 reacties
Beckham schenkt Real zege
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Real Madrid kon in het eigen Bernabeu de drie punten thuis tegen Osasuna, een verademing voor het geteisterde sterrenteam. Beckham schonk Real met een magistrale vrije schop de zege maar deze ging niet zonder slag of stoot gepaard.

Op de bank bij Real zat Mariano Remón, voor het eerst mocht hij de voetbaltempel als (interim?) coach binnenstappen. Hij en zijn spelers werden al meteen getrakteerd op een fluitconcert van de eigen aanhang.
Pas na een kwartier boe-geroep wist de aanhang zich achter de ploeg te scharen, Real kwam immers meer en meer opzetten voor het Osasuna-doel. Na een kwartier in de tweede helft was het dan Beckham-time, vanop 30 meter krulde hij de bal lekker in de hoek, alsof het niets was.

Real liet zoals zo vaak al het tempo zakken en daardoor kwam Osasuna beter in de wedstrijd, het kreeg zelfs nog de beste kansen maar een sterke Casillas voorkwam een nieuwe blamage.
Ondanks de crisis staat Real met negen punten uit vier wedstrijd toch nog aan de leiding. Vandaag en morgen worden wel nog wedstrijden gespeeld.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties