Speeldag 7

Speeldag 7
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!


Tussen alle Europees geweld is er ook nog de competitie met morgen als topper van de zevende speeldag Werder Bremen-Bayern Munchen, in een uitverkocht Weserstadion moet de thuisploeg de batterijen nog eens opladen voor een duel met de concurrent uit Beieren.
Terwijl er bij Bremen nogal wat gekwetsten zijn kan Magath uit bijna zijn volledige kern kiezen wat misschien een voordeel kan zijn.

Kaiserslautern vecht thuis tegen Hertha Berlijn een vervroegd degradatieduel uit, beide ploegen zijn weer slecht gestart zodat  met een puntendeling iedereen tevreden zou kunnen zijn.

Freiburg ontvangt de verrassende ploeg uit Mainz die niets te verliezen hebben en met negen punten van een zeer goede start mogen spreken.

Borussia Dortmund gaat op zoek naar zijn eerste thuiszege van het seizoen tegen Nurnberg, Rosicky en Dédé zijn terug fit en starten waarschijnlijk in de basis.

Bayer Leverkusen krijgt Mpenza en zijn maats op bezoek, een match die alle kanten uitkan, voor Hamburg misschien een kans om op verplaatsing ook eens iets te rapen.

Eric Gerets kan zijn opmars met Wolfsburg verder zetten en moet de punten kunnen thuishouden tegen Monchengladbach waar Van Kerckhoven in de basis staat.

Hansa Rostock en Hannover 96 strijden voor de rode lantaarn in hun onderling duel, beide hebben vijf punten.








Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties