Eendracht Aalst-supporters boos

Eendracht Aalst-supporters boos
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eendracht Aalst-supporters boos omwille van extreme veiligheidsmaatregelen
 
Ongenoegen bij de supporters van voetbalclub Eendracht Aalst omwille van de verregaande veiligheidsmaatregelen die door de politie werden genomen.

Afgelopen zondag voor aanvang van de wedstrijd Aalst - Antwerp geloofden ze hun ogen niet, op het viaduct was namelijk een parkeerverbod van kracht, daar waar menig Aalst-supporter al jaren zijn auto op kwijt kon zou nu te gevaarlijk zijn om te parkeren. De inwoners van de woonwijk gelegen rond de club houden momenteel hun hart vast want de overlast zal nu ongetwijfeld op hun schouders terecht komen.

De club reageerde reeds bij monde van voorzitter Peter Garré, deze zegt niets aan de situatie te kunnen veranderen, meer zelfs: hij zou het zelf graag anders zien, daar hij zelf ook de dupe werd van de maatregelen, zo werd ook de parking voor de VIP’s in beslag genomen. Garré merkte ook op dat er met twee maten en gewichten gewerkt wordt, zo mochten er in de wedstrijd Denderhoutem - Mechelen wel papiersnippers en vlaggen binnen, terwijl dit voor wedstrijden van Eendracht Aalst ten strengste verboden wordt.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties