Ranieri niet tevreden over de pers

Bert Van Houtte
| 0 reacties
Ranieri niet tevreden over de pers
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het Spaanse Valencia verloor voor de derde keer op rij, dat zijn ze in Valencia niet meer gewoon. Dus het is normaal dat de druk op de Italiaanse Valencia-trainer Ranieri toeneemt. Ranieri geeft toe dat zijn club na een goede start nu wat aan het terugvallen is. Hij is echter niet te spreken met de kritiek die de pers heeft op hem en Valencia.

De Italiaan gaat zelfs nog verder, hij liet weten dat de Spaanse pers bezig is met hem kapot te maken. Hij liet ook verder verstaan dat kritiek best mag, maar hij krijgt het gevoel dat de pers alles beter wil weten. Toch gaat zijn eerste aandacht uit naar Valencia en trekt hij zich niets aan van deze negatieve kritiek. Hij liet verstaan dat hij over genoeg kracht bezit om verder te werken.

Ranieri liet ook weten waarom het zo slecht gaat met zijn club. Volgens hem zitten blessures bij de belangrijke pionnen er voor veel tussen. Vooral achterin heeft Valencia al een tijd lang een groot probleem. De Spaanse club mist echter enkele spelers die de ploeg dragen, die zijn bijna onvervangbaar zo blijkt.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties