Clement start op de bank

Schepens Pieter
| 0 reacties
Clement start op de bank
Foto: © SC

Vanavond zal Club waarschijnlijk starten op Sclessin zonder Clément.  Volgens Trond Sollied zijn Rozehnal en Maertens meer complimentair. Dat is duidelijk geworden in Oekraïne, volgens Trond Sollied. "Philippe Clément heeft meer automatismen met Marek Spilar, maar aangezien deze opnieuw sukkelt met een blessure, moet ik opnieuw de voorkeur geven aan het duo Rozehnal - Maertens.", aldus de Club-trainer.

Clement zwijgt in alle talen na zijn vorig akkefietje met Sollied in de pers nadat hij op de bank moest starten nadat hij terugkwam uit blessure. Om niet opnieuw een taart te moeten betalen zwijgt Clement liever in alle talen. Slecht nieuws voor bondscoach Aimé Antheunis, die opnieuw een basisspeler naar de bank ziet verwezen worden. Gelukkig komt De Cock aan de aftrap waardoor hij terug een alternatief voor Deflandre kan bekijken.

Sollied zelf zal niet afwijken van z'n visie op het spel om Standard te bekampen. "Moreira en Mpenza waren van buitengewone klasse vorig jaar", volgens Sollied, "maar deze doen vanavond niet meer mee". Sollied start hoogstwaarschijnlijk met dezelfde elf uitgezonderd dat De Cock de gebleseerde Cornelis vervangt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties