Wie grijpt eerste periode titel?

Truyens Himke
| 0 reacties
Wie grijpt eerste periode titel?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dit weekend worden alle wedstrijden op zondag om 15 uur afgewerkt, dit omdat het de laatste speeldag is van de eerste periode.
 
Achter de Kazerne staat het duel tussen KVM en Torhout KM in de schijnwerpers. Torhout kan dan de eerste periode titel grijpen, maar ook indien het wint KVM ver achter zich laten. Voor KV is dit een uiterst belangrijke wedstrijd, indien KV niet wint tegen Torhout kan het bijna zeker een kruis maken over de titel.
 
Eén ding is wel zeker, de eerste periode titel gaat naar West-Vlaanderen. Want enkel Sporting West kan Torhout nog weerhouden van de eindronde. Indien Torhout geen punten pakt op KVM en Sporting West gaat winnen op Wetteren komen beide ploegen op gelijke hoogte in het klassement. Op dit moment telt dan het doelpuntensaldo, Torhout leid daar met +12 tegen +7 voor Sporting West.
 
De overige duels staan niet meer in het teken van de eerste periode, wel in die van het algemene klassement. Zo willen Lyra en Evergem beide weg uit de degradatie zone en wil Racing Mechelen verder oprukken.
 
Racing Mechelen reist richting Oost-Vlaanderen waar het tegen Nieuwkerken speelt. Nieuwkerken staat 2 plaatsen hoger genoteerd en heeft 2 punten meer.
Evergem heeft de moeilijke opdracht om thuis punten te halen tegen een sterk Cappellen. Evergem presteerde vorig weekend wel goed tegen Bornem en hoopt deze lijn te kunnen doortrekken.
Maar ook Lyra wil eindelijk uit de risico zone weg, na twee keer een veeg uit de pan te krijgen, moeten de Pallieters presteren. Na Bornem en Cappellen volgt nu Maldegem, het wordt afwachten of dit ook zo een spektakel wedstrijd wordt.
 
Maar ook vele ogen staan gericht op de wedstrijd van Denderleeuw tegen Wevelgem City. Niet dat dit een wedstrijd van het grootste kaliber is maar het is uitzien of het ontslag van trainer Limpens de strijdlust bij Denderleeuw doet terugkeren..
 

In de overige wedstrijden ontvangt Denderhoutem thuis Turnhout en Bornem reist af naar het verre RC Waregem.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties