Brussels zou Mitu, Walem en Schaessens willen

bernie de vuyst
| 0 reacties
Brussels zou Mitu, Walem en Schaessens willen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Brussels-preses Vermeersch wil er alles doen om zijn club in 's lands hoogste afdeling te houden. Zo is er tijdens de winterstop zeker versterking op komst. Er zou sprake zijn van de komst van Marc Schaessens, Marius Mitu en Johan Walem.

Schaessens is ongelukkig bij zijn huidige club Moeskroen, omdat hij meer dan hem lief is op de bank moet plaatsnemen. De middenvelder  vertrekt zo goed als zeker in de winterstop bij de Henegouwers. Volgens de speler is het wel de eerste keer dat hij iets hoort van een transfer naar Brussels.

Vermeersch zou dolgraag Mitu binnenhalen. De Roemeen woont vlakbij het stadion en is een gewezen speler van de voorloper van Brussels, RWDM, waar hij toen samenwerkte met Emilio Ferrera. De voorzitter zou al gehoord hebben dat Mitu zijn aflopend contract bij Lierse niet wil verlengen. De vaardige spelverdeler staat hoog op het verlanglijstje en spreekt overigens vloeiend Frans.

Walem speelt momenteel bij Catania in de Serie B. De ex-Rode Duivel wenst om familiale redenen Italië voor België te verlaten. Hij speelde nog in jeugd van RWDM. Om over een overgang te spreken, is het volgens Vermeersch nog te vroeg.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties