Roma verliest alweer

Maarten Vandenabeele

Het lijkt een desastreus seizoen te zullen worden voor AS Roma.  Na de slechte start in de competitie en Champions League, heeft de Romeinse club nu ook de heenwedstrijd van de 1/8e finale voor de Coppa Italia verloren.  in het eigen Olimpico was Siena te sterk.

Roma speelde zonder Totti, die op de bank mocht rusten.  Siena kwam voor de rust op voorsprong via Flo. In de 37e minuut kopte hij voorbij doelman Curci.

Na de pauze kwam Totti onmiddellijk in het veld om de meubels te redden en hij leek daarin te slagen toen hij na een mooie slalom de 1-1 binnenschoot in de 57e minuut. Tore Andre Flo had echter het laatste woord: op 4 minuten van het einde kopte hij de winning goal binnen na geaarzel in de Roma-defensie. Siena heeft na de 1-2 overwinning de grootste kansen op de kwartfinale.