Standard met Mutavdzic

Rudi Zeelmaekers
| 0 reacties
Standard met Mutavdzic
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Bij Standard kijken ze met goede moed uit naar de confrontatie tegen het Italiaanse Parma.  Afwezige Milan Rapaic denkt dat de Italianen wel te pakken zijn. Doordat hij niet speelgerechtigd is in Europese wedstrijden wordt de kans vrij groot dat Mutavdzic op de linkerflank zal postvatten. Mutavdzic viel in de bekerwedstrijd tegen Patro Maasmechelen succesvol in en scoorde. 

Wat de jongens van Standard gegeten hebben is niet duidelijk maar Deflandre en Conceiçao kampten met darmklachten. Deflandre werd met medicatie naar huis gestuurd, terwijl Conceiçao wel kon trainen. Bangoura zal allicht herstellen van een elleboogblessure die hij opgelopen heeft in de bekerwedstrijd en wordt fit verwacht. Wamberto raakt maar niet fit. Hij kreeg 8 dagen extra rust voorgeschreven. 

Behalve de wissel Rapaic-Mutavdzic worden er geen wijzigingen verwacht in de ploeg van d'Onofrio.  Runje dus in het doel. Deflandre als rechtsachter, Leonard als links-back  en het duo Onyewu-Dragutinovic centraal achteraan. In het middenveld vinden we Conceiçao op de rechterflank en Mutavdzic waarschijnlijk op de linkerflank. Geraerts en Juan Curbelo spelen centraal. Als Bangoura fit raakt zal hij t aanvalsduo vormen met Tchité. Opmerkelijk dat er geen plaats is, bij de startende elf, voor Walasiak en Vandooren.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties