Tiense spionkop schrijft open brief

Niels Hendriks
| 0 reacties
Tiense spionkop schrijft open brief
Foto: © SC

Na de verliespartij tegen Sprimont uitten heel wat leden van de Tiense spionkop in een vlaag van diepe ontgoocheling hun ongenoegen over de sportieve gang van zaken bij de Suikerploeg. Aan de hand van een open brief, gericht aan de Tiense spelersgroep, wil men zich hiervoor verontschuldigen en het vertrouwen in het team herbevestigen. De Suikerploeg weet zich alvast gesteund door haar trouwe supporters om de sportief mindere periode achter zich te laten.

Geachte spelers,

Wij, supporters, fans en fanatici van KVK, maken van deze onverwachte wijze gebruik om ons tot jullie allen te richten. Na de match tegen Sprimont zijn enkelen onder ons tot bezinning gekomen en hebben wij beseft dat ons gedrag op het einde van deze match over de schreef ging. Hiervoor willen wij ons bij deze dan ook verontschuldigen.

Doch vragen wij ook enigszins begrip! Zoals jullie allen wel zullen beseffen verkeert KVK momenteel in een van de grootste crisissen van de afgelopen seizoenen, wat zeker bij KVK heel wat wilt zeggen. De laatste matchen leidde dit dan ook steeds meer tot frustraties bij de aanhang, met negatieve reacties tot gevolg. De fout die wij echter maakten afgelopen wedstrijd was om deze kritiek rechtstreeks op jullie allen te richten: reeds vanaf Bocholt hebben velen onder jullie hun totale inzet gegeven en zijn zij tot het uiterste gegaan voor onze geliefde club, jullie allen valt dus niets te verwijten. Daarom willen wij ook eindigen met het herbevestigen van ons vertrouwen in de spelersgroep: zolang jullie tot het uiterste blijven gaan voor KVK Tienen, zullen wij jullie volgen en steunen, hiermee de sfeer-traditie van de Tiense aanhang uitdragend.

Wij zetten onze hoop tot beterschap in de handen van de nieuwe trainer.
Met vol vertrouwen in een betere toekomst,

Club 04, V-side, TCF
En alle trouwe fans en supporters van KVK Tienen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties