Analyse Top derde A laat punten liggen

Truyens Himke
| 0 reacties
Top derde A laat punten liggen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het was niet het weekend voor de ploegen uit de top van klassement. Uit de top vijf wist enkel Denderhoutem te winnen en zo drie punten te pakken.
 
Alle ogen stonden dit weekend op KV Mechelen – Racing Mechelen, wie zou er met de titel ‘Ploeg van’t stad’ naar huis gaan. Na afloop bleek het geen van beide teams te zijn. Daarvoor zorgde Hermans, die in de toegevoegde tijd de gelijkmaker voor Racing mooi binnen legde.
 
Maar ook de andere ploegen uit de top van klassement wisten niet te winnen op Denderhoutem na, dat Bornem zaterdag reeds versloeg met 3-2.
Leider Cappellen ging bij Nieuwkerken met 2-0 onderuit. Eerste achtervolgerTorhout kon van dit punten verlies geen gebruik maken daar het zelf met 2-1 verloor bij Wetteren.
De derde in de stand, Turnhout, geraakte niet verder dan 1-1 uit bij Denderleeuw. En het nummer vijf uit de stand is KV Mechelen.
 
In de degradatie zone komt er dan toch nog een beetje verandering nadat Lyra dit weekend met 2-4 ging winnen bij concurrent RC Waregem. Evergem wist niet te winnen van Maldegem, 0-2.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties