Topschutter Sterchelle weg bij OHL?

Niels Hendriks
| 0 reacties
Topschutter Sterchelle weg bij OHL?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er zou belangstelling zijn van clubs uit de Belgische eerste klasse voor de topschutter uit derde klasse B Francois Sterchele. Een maand geleden zaten er ook al scouts van Moeskroen in de tribune. Sterchele scoorde dit seizoen al 15 maal voor OH Leuven en speelde vorige seizoen bij toenmalig vierdeklasser Kelmis. 

"Officieel is ons nog niets gemeld, maar wij weten dat er interesse is," bevestigt trainer Brepoels in hbvl. Als Sterchele na de winterstop OH Leuven zou verlaten is dit een serieuze aderlating voor de titelkandidaat.

Overig nieuws derde B

* Bij Seraing heeft trainer Henry Verjans zijn ontslag gegeven na de 7-0 pandoering tegen Diegem.

* De bekerwedstrijd van Bocholt VV tegen Anderlecht heeft in Bocholt en omstreken één en ander losgemaakt. Ook financieel gaat het beter, want de voorbije dagen werden er weer heel wat reclameborden besteld.

* Marcos Pereira pakte zaterdag tegen Tongeren zijn derde gele kaart waardoor de Braziliaan de Limburgse derby van volgende week thuis tegen Veldwezelt moet missen.

* In Veldwezelt begon de partij met één minuut stilte ter nagedachtenis van Willy Geurts, de ploegafgevaardigde die vorige week gestorven is. De spelers hadden ook een rouwband om de arm.

* Veldwezelt heeft al sinds de tweede speeldag tegen Diegem de drie punten niet meer kunnen thuishouden. Voor de winterstop krijgen de Limburgers enkel nog Charleroi over de vloer.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties