Analyse United en OHL lopen weer verder uit

Niels Hendriks
| 0 reacties
United en OHL lopen weer verder uit
Foto: © SC

Nadat gisteren KVSK United de drie punten thuis hield wist ook dichtste achtervolger OH Leuven te winnen. Door het puntenverlies van Tongeren hebben United en OHL nu al respectievelijk negen en zeven punten voorsprong op de derde in de stand SK Tongeren.

Door de winst van United gisteren tegen Veldwezelt was OH Leuven vandaag verplicht te winnen om de aansluiting te behouden met hun Lommelse concurrenten. Na de 7-0 pandoering van vorig weekend kroop Seraing vandaag massaal terug en OHL had dan ook de nodige moeite met de rode lantaarn. Maar het won toch met 1-3 dankzij doelpunten van Goethuys, Ruytinx en Lanvu.

Bocholt VV boekte vandaag eindelijk nog eens een overwinning, het versloeg Kelmis met 0-1. Dankzij deze broodnodige drie punten stijgen ze naar een elfde plek. De Damburgers zijn echter nog niet uit de moeilijkheden want ze hebben amper drie punten meer dan de voorlaatste in de stand, Veldwezelt. In de laatste partij van de dag ging KVK Tienen met 1-0 onderuit in Francs Borains, het geraakt zo verder in degradatiezorgen verwikkeld.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties