Cappellen hoopt op titel “winterkampioen”

Truyens Himke
| 0 reacties
Cappellen hoopt op titel “winterkampioen”
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De aanvoerder uit het klassement, Cappellen hoopt na dit weekend nog steeds op nummer één te staan. Om zo de titel van “winterkampioen” mee te nemen naar Antwerpen.
 
Maar daarvoor moeten de geel – rode eerst Denderleeuw zien te verslaan. Op papier zou dit geen probleem mogen zijn, maar in werkelijkheid?
Denderleeuw was één van de twee ploegen die vorig weekend zwaar mocht uithalen. Indien Cappellen de drie punten thuis wil houden zal het De Vreese en zijn makkers moeten intomen.
 
Er zijn nog drie andere ploegen die uitzicht hebben op deze eerste stek; Torhout, Turnhout en Denderhoutem.
Voor Denderhoutem zou zijn uitwedstrijd op Evergem geen probleem mogen zijn. De mannen van Borkelmans lieten vorig weekend nog maar eens zien niet klaar te zijn voor derde nationale.
Turnhout zou van zijn tegenstander, Wevelgem City ook geen hinder mogen ondervinden. Al moet er wel gezegd worden dat de West-Vlamingen reeds punten afsnoepten van Cappellen, KV Mechelen, Sporting West en Denderhoutem.
Torhout speelt zijn wedstrijd tegen Maldegem. De Oost-Vlamingen staan desondanks hun nederlaag van vorig weekend nog steeds aan kop in het periodeklassement. Maar kunnen zich geen puntenverlies meer veroorloven en ook Torhout wil winnen.
 
Bornem speelt thuis tegen Wetteren. Daar is de vraag of de ploeg uit Klein-Brabant zich kan herpakken. Na dit weekend zullen we weten of het ontslag van trainer en hulptrainer hun vruchten afwerpen.
 
Overige wedstrijden: Lyra – KV Mechelen, Waregem – Nieuwkerken en RC Mechelen – Sporting West
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties