Analyse SK Tongeren winnaar van het weekend

Niels Hendriks
| 0 reacties
SK Tongeren winnaar van het weekend
Foto: © SC

Zaterdagavond eindigde de topper tussen KVSK United en OH Leuven op een gelijkspel. Door deze puntendeling wordt SK Tongeren de winnaar van het weekend. De derde in de stand versloeg Veldwezelt waardoor het op drie punten van OHL en zeven van United komt.

KVSK United toonde zich de terechte leider van derde B maar zag de overwinning tegen OHL aan hun neus voorbij gaan in de slotminuten. Een uitgebreid verslag vindt je hier. SK Tongeren versloeg Veldwezelt met 3-1 waardoor het optimaal profiteert van de puntendeling in de topper. Veldwezelt dat afgelopen week de samenwerking met Jos Heyligen stop zette wordt zo de nieuwe rode lantaarn.

KVK Tienen en Charleroi Marchiénne geraken stillaan verlost van de degradatiezorgen. De suikerploeg versloeg Woluwe met 1-3 (klik hier voor een verslag). Charleroi behaalde een mooie 1-0 overwinning tegen Diegem Sport. Ook Kermt-Hasselt won met het kleinste verschil van Francs Borains.

Bocholt VV speelde 1-1 gelijk bij concurrent UR Namen. Kelmis versloeg de vierde in de stand Walhain ook al met 1-0 en tenslotte geraakt Seraing van de laatste plaats weg door een 2-0 zege tegen Sprimont.

Bekijk de uitslagen <klik hier>
Bekijk het algemene klassement <klik hier>
Bekijk de statistieken <klik hier>
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties