Buffel toch niet naar Rangers?

Stan Govaert
| 0 reacties
Buffel toch niet naar Rangers?
Foto: © SC

Het welles-nietes spelletje over de toekomst van Thomas Buffel blijft duren. De Belgische international zou heel dicht gestaan hebben bij een overgang naar de Schotse grootmacht, maar nu lijkt het erop alsof de Rangers niet genoeg geld zouden kunnen uittrekken voor hem.

Newcastle baas Graemme Souness is erg geinteresseerd in de Franse internationale verdediger Jean-Alain Boumsong, deze zomer overgekomen van Auxerre. Hij is zelfs bereid er 12 miljoen euro voor op tafel te leggen, wat al hun tweede bod is. Maar de Rangers houden vast aan hun vraagprijs van 15 miljoen, en gisteren stelde manager Alex McLeish de fans nog gerust dat Boumsong zou blijven. Hierop zei Souness dat Newcastle geen 3de bod zou maken dus lijken de onderhandelingen daar vast te lopen. 

Nu speculeert de Schotse pers dat er hierdoor geen geld zou zijn om de overgang van Thomas Buffel, die 3,5 miljoen euro moet opbrengen voor Feyenoord, te bekostigen. Mocht Freddie Kanoute van Tottenham naar Barcelona verhuizen binnenkort dan zou de Londense club wel eens snel kunnen handelen om Buffel binnen te halen. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties