Put: 'voor mij hoeft niemand weg'

Ronny anthonis
| 0 reacties
Put: 'voor mij hoeft niemand weg'
Foto: © SC

Het worden drukke dagen in Spanje, waar de Lierse-delegatie op oefenkamp is. Nu de financiële toestand weer is wat het moet zijn zullen de komende dagen drukke contractbesprekingen gevoerd worden. Ook Paul Put zal daar een grote rol in spelen, voorzitter Vets wil graag af van de zware contracten, voor Put hoeft niemand te gaan.

Thompson, Nikolovski en De Wilde hebben alledrie een serieus contract maar ze hoeven niet weg, dat is de boodschap die Put donderdag zal overbrengen aan voorzitter Vets. "Ook Sels mag blijven, hij is zeer polyvalent. Dat hij ontevreden is dat mag, hij speelt niet. Ik ben tevreden van hem, hij niet van mij. Het heeft te maken met het voetbal dat we spelen, Sels heeft zeker wel kwaliteiten en ik reken nog op hem."

Put maakte ook een balans op van de eerste seizoenshelft en was ondanks alles toch zeer tevreden. "Als je kijkt naar ons doelsaldo dan staan we bij de beste drie, 24 punten en heel mooi voetbal gespeeld, ik heb een fantastische groep die alle problemen goed heeft doorzwommen. Als er nog twee versterkingen bijkomen dan kunnen we de lat weer wat hoger leggen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties