Toppers spelen thuis in 4de ronde FA Cup

Yves Dekoning
| 0 reacties
Toppers spelen thuis in 4de ronde FA Cup
Foto: © SC

Op 29 januari staat de vierde ronde van de FA Cup op het programma. Voor de topploegen uit de Premier League viel de loting gunstig uit. 

Chelsea mag op Stamford Bridge aantreden tegen Birmingham. Geen gemakkelijke tegenstander, maar voor de sterren van Jose Mourinho mag dit geen probleem zijn. Ook Arsenal mag op eigen veld spelen. Op Highbury ontvangen de Gunners Wolves. Wolverhampton Wanderers staat op een ontgoochelende 19de plaats in The Championship

Als Manchester United in de replay voorbij Exeter geraakt, wacht Middlesbrough. Boro was sterk begonnen aan het huidige seizoen, maar zit momenteel in de hoek waar de klappen vallen. Op Old Trafford moeten de Mancunians zeker kunnen zegevieren. Everton speelt ook thuis. De Toffees krijgen Sunderland op bezoek. De Black Cats strijden mee om de titel in The Championship en mogen zeker niet onderschat worden. 

Liverpool moet eerst nog afrekenen met Burnley. Als de Mighty Reds deze klip omzeilen, krijgen ze Bournemouth over de vloer. Tegen het nummer zeven uit League One kan Rafael Benitez weer eens wat jongeren laten opdraven. 

De volledige loting =>




Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties