Verdedigers Arsenal blijven langer

Yves Dekoning
| 0 reacties
Verdedigers Arsenal blijven langer
Foto: © SC

Er viel goed nieuws te rapen op Highbury. Sol Campbell, Justin Hoyte, Johan Djourou en Lauren verlengden hun contract bij Arsenal. Het viertal zal nog minstens twee seizoenen voor de Gunners spelen. Manager Arsene Wenger was dolgelukkig met de bereikte akkoorden.

Engels international Sol Campbell komt sinds de zomer van 2001 uit voor Arsenal. De 30-jarige defensieve rots kwam toen gratis over van Tottenham. Hij is al jaren de sterkhouder van Arsenal en de Engelse nationale ploeg. 

Lauren is eveneens een kernspeler van Wenger. De Kameroense rechtsback speelt al bijna vijf jaar voor de Gunners. Net als Campbell, werd hij gelieerd aan Real Madrid. Toch verkoos de vinnige verdediger om op Highbury te blijven. 

Net als Lauren is Justin Hoyte een rechtsachter. De 20-jarige Engelsman maakte dit seizoen zijn debuut in het eerste elftal van Arsenal. Hij is al jaren een vaste geselecteerde in de Engelse nationale jeugdploegen.

Ook nummer vier is jeugdinternational, maar dan bij Zwitserland. De 18-jarige Johan Djourou mocht dit seizoen meespelen in de League Cup. De imposante verdediger kan ook in het middenveld uit de voeten. Hij lijkt de gedoodverfde opvolger van brok graniet Sol Campbell.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties