Wie stopt dit Bayern?

In een besneeuwd Munchen heeft Hamburg zijn reputatie eer gedaan en weer kansloos verloren tegen een oppermachtig Bayern.

Voor 39.000 toeschouwers namen de gastheren de wedstrijd direct in handen wat resulteerde in een doelpunt van Pizarro in de 21e minuut. Nog opmerkelijk was het heroptreden van Lizarazu dat slechts acht minuten duurde, Schweinsteiger was de vervanger voor de aangeslagen Fransman.

Na de koffie ging de thuisploeg gewoon door en na drie minuten dikte Schweinsteiger al aan. Ook Makaay deed zijn duit in het zakje en legde de 3-0 eindcijfers vast met een prachtige lob.

Zo blijven de bezoekers nu al 23 jaar op hun honger zitten in Munchen en het is maar de vraag wie dit Bayern zal stoppen op zijn weg naar de titel.