Roeselare is ambitieus

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Roeselare is ambitieus
Foto: © SC

Vorige week verzekerde KSV Roeselare zich van een ticket voor de eindronde in tweede klasse. Zo krijgen de West-Vlamingen op het einde van het seizoen voor de tweede opeenvolgende keer de kans om naar de hoogste afdeling te promoveren. De eerste keer was het bijna raak, maar provinciegenoot KV Oostende ging uiteindelijk met de bloemen lopen.

Dit jaar wil Roeselare terug alles op alles zetten om voor het eerst in de clubgeschiedenis in eerste klasse te spelen. Jurgen Sierens en Steve Barbé kregen beiden al een contractverlenging van 2 jaar. Bij doelman Sierens, die de overeenkomst nog moet ondertekenen maar mondeling wel al akkoord ging, is er nog een optie voor een derde jaar in opgenomen. Andere spelers zullen waarschijnlijk hun voorbeeld binnenkort volgen.

Daarnaast heeft de ploeg uit de Rodenbachstad zich in extremis nog versterkt met de komst van Abdoulaye Soumare, een Franse aanvaller. De 24-jarige spits van Malinese afkomst bereikte een overeenkomst tot op het einde van het seizoen. Hij speelde in zijn carrière al voor 2 andere Belgische clubs: RFC Liège en Excelsior Moeskroen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 12/05 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties