Torres droomt van Barça

Torres droomt van Barça
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Fernando Torres heeft FC Barcelona laten weten dat hij hoopt dat de Catalaanse ploeg op het einde van het seizoen een bod op hem zullen doen. Het is de enige Spaanse ploeg waar hij naar toe wil.

Torres reageerde heel positief op de geruchten in de media dat Barça achter hem aan zit. De aanvaller van Atletico Madrid vindt de huidige leider van de Primera Division de beste ploeg in Spanje en één van de beste ploegen in Europa.

De Spaanse international verklaarde in de pers dat hij nog steeds met zijn gedachten bij Atletico zit, maar indien hij de ploeg zou verlaten Barcelona de enige optie in Spanje is. Torres wil namelijk in de Champions League spelen, wat hem bij zijn huidige ploeg meer dan waarschijnlijk niet zal lukken, en denkt dat hij op het einde van het seizoen klaar zal zijn om de sprong te maken.

De vraag is echter ofdat Barça concrete interesse heeft in de topspits. Zoals elke Europese topploeg volgt het de situatie van Torres, maar zij kochten pas recent Maxi Lopez als bijkomende spits. Bovendien zijn de prioriteiten van de ploeg uit Nou Camp een goalkeeper en een rechtermiddenvelder. Het valt dan ook te betwijfelen of men bij Barça na die aankopen nog geld over heeft voor Torres, die een buy-out clausule van 90 miljoen euro heeft.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties