Tussenpersoon Luc N. blijft in cel

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Tussenpersoon Luc N. blijft in cel
Foto: © SC

Het blijft maar rommelen in Hasselt, waar de omkoopzaak rond Charleroi grondig onderzocht wordt. Gisteren werd er een man aangehouden in deze zaak. Vandaag is ook bekend wat deze man met de hele affaire te doen heeft.

Het gaat namelijk om Luc N. De man is een hevig supporter van Sint-Truiden, die op een niet al te glansrijk verleden kan terugkijken. De zakenman was eigenaar van een tapijtbedrijf, voetbalclub Wilderen en een tennisclub. Ook als verzekeringsmakelaar was hij een tijdje actief. Stuk voor stuk moesten zijn bedrijven de boeken sluiten. Het spreekt dan ook voor zich dat de reputatie van N. niet al te positief is. “Het is een geboren arrangeur. Hij kent indrukwekkend veel mensen, maar hij is voor geen haar te betrouwen”, aldus een ex-zakenvriend in Het Nieuwsblad.

Luc N. zou de grote man in de omkoopzaak zijn. Het gerecht verdenkt hem de tussenpersoon in de hele affaire te zijn. Of N. al bekentenissen aflegde, is niet bekend. In ieder geval blijft hij voorlopig in de cel, wegens verdenking van “private omkoping”.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties