Inter wil Veron definitief

Maarten Vandenabeele
| 0 reacties
Inter wil Veron definitief
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij Inter zijn ze zeer te spreken over Juan Sebastian Veron. De Argentijn valt zo goed mee dat de clubleiding hem definitief wil aanwerven, ondanks het feit dat Veron lang niet altijd in de ploeg staat.

In de zomer kwam Veron over van Chelsea, waar hij mede door blessures geen gelukkig seizoen had gekend. Bij Inter, dat hem voor 1 seizoen leende van de Londenaars, hervond hij zijn spelvreugde. De Argentijnse middenvelder zelf wil maar wat graag in Italië blijven, waar hij eerder al succesvol samenwerkte met zijn huidige coach Mancini, toen ploegmaat, bij Lazio.

De vraagprijs van Chelsea zou zo'n 20 miljoen euro bedragen, zelfs naar Internormen wat veel. De club zou dan ook graag een andere speler in de overgang betrekken om de prijs te drukken.

In de eerste plaats wordt daarbij gedacht aan Edgar Davids, die het niet naar zijn zin heeft bij de Nerazzurri. Chelsea zelf heeft het meer voor Adriano, maar zijn Braziliaanse wonderboy ziet Inter absoluut niet graag vertrekken.

Bij de Milanese topclub zou Veron een driejarig contract kunnen tekenen, waarbij hij per seizoen zo'n 3 miljoen euro zou verdienen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties